Новини

Відповідно до основного напряму своєї діяльності та для досягнення глобальних цілей, включно з процесами зеленої трансформації та зеленого переходу, Спілка розміщує на цій сторінці Ваші новини, які Ви можете надіслати за адресою: office@geologists.org.ua

 
14 березня 2008, 09:55 Нові типи перспективних родовищ в океанах. Міжнародний конгрес в Аахені
Стан вивчення різних типів мінералізації в океані, результати визначення хімічного і мінерального складу та характеру розподілу потенційних руд океану, шляхи вирішення технологічних проблем вилучення із них корисних компонентів, екологічні ризики освоєння нових типів руд, правові питання розробки океанічних руд – ось неповний перелік тем, що обговорювались на міжнародному конгресі Shaping the Future Deep-Sea Minerals and Mining (DSMM), який проходив у березні 2008-го в м. Аахен (Німеччина). Серед учасників конференції – члени Спілки геологів України.


07 березня 2008, 11:22 Міжнародна науково-практична конференція «Еволюція гранітоїдів і пов'язаних з ними корисних копалин у зв'язку з енергетикою Землі та етапами її тектоно-магматичної активізації»
Спілка геологів України щиро вітає ювіляра! 4–6 березня 2008 року на геологічному факультеті відбулася міжнародна конференція, присвячена 80-річчю заслуженого професора університету, почесного геолога України, заслуженого діяча науки і техніки Михайла Івановича Толстого.

04 березня 2008, 15:21 До 150-річчя від дня народження П.А. Тутковського
1 березня 2008 р. виповнилося 150 років від дня народження видатного геолога, фундатора Інституту геологічних наук, Інституту географії при Київському університеті, одного з організаторів та перших керівників Української академії наук, академіка Павла Аполлоновича Тутковського.

22 листопада 2007, 15:29 Регіональна конференція AAPG в Афінах: нешаблонний підхід
Чергова конференція європейського відділення Американської Асоціації геологів-нафтовиків проходила в Афінах з 17 по 21 листопада минулого року.

22 жовтня 2007, 16:18 Перша Міжнародна науково-практична конференція «Український Бурштиновий Світ»
Організатори конференції – Національна Академія наук України, Міжнародний Благодійний фонд «Українська Родина», Міністерство охорони навколишнього природного середовища України, Міністерство фінансів України, Рівненська обласна державна адміністрація, Спілка геологів України.

[1]  «  28   29   30   31   32   33   34  »  [36]