Новини

Відповідно до основного напряму своєї діяльності та для досягнення глобальних цілей, включно з процесами зеленої трансформації та зеленого переходу, Спілка розміщує на цій сторінці Ваші новини, які Ви можете надіслати за адресою: office@geologists.org.ua

 
23 червня 2005, 11:22 Абіогенна чи біоорганічна? (нотатки до конференції з походження нафти та з’їзду AAPG в Калгарі)
Щорічний з’їзд, наукова конференція і промислова виставка Американської асоціації геологів-нафтовиків (AAPG), а головне – перша у Західній півкулі конференція з походження нафти під егідою найбільш знаного товариства нафтових геологів відбулись у Калгарі.


16 травня 2005, 16:32 Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 100-річчю з дня народження академіка В.Г. Бондарчука
13–15 травня 2005 р. в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, з ініціативи геологічного факультету, відбулася друга міжнародна науково-практична конференція “Енергетика Землі, її геолого-екологічні прояви, науково-практичне використання”, присвячена 100-річчю з дня народження академіка В.Г. Бондарчука. Поміж організаторів конференції були також інститути геологічного профілю НАНУ, Державна геологічна служба, Спілка геологів України.

03 січня 2005, 11:36 Спілка геологів України та Інститут професійного розвитку «НАДРА» запрошують на навчання
У 2005 році розпочав діяльність Приватний вищий навчальний заклад післядипломної освіти «Інститут професійного розвитку «Надра».

15 листопада 2004, 12:39 Злата Прага приймає регіональну конференцію AAPG
Ця регіональна конференція була організована європейським Бюро Американської асоціації геологів-нафтовиків (AAPG) та Геологічною службою Америки (GSA) за організаційної підтримки Чеської геологічної служби (CGS) і проходила в празькому Конгрес-центрі з 10 по 13 жовтня нинішнього року.

02 листопада 2004, 17:17 Геологічні пам’ятки України: проблеми вивчення та збереження
Наприкінці жовтня у Києві, в Українському державному геологорозвідувальному інституті відбувалася надзвичайно важлива для геологів подія – науково-методичний семінар «Геологічні пам'ятки України», зорганізований та проведений зусиллями Департаменту геологічної служби Державного комітету природних ресурсів України, Українського державного геологорозвідувального інституту, ЗАТ «Концерн Надра», ВГО «Спілка геологів України».

[1]  «  29   30   31   32   33   34   35  »  [35]