Група Надра – 20 років

< Повернутися

26 квітня 2011, 14:33

2011 рік – особливий для Групи компаній Надра, провідної сервісної структури геологорозвідувальної галузі України. Адже 20 років тому, 1991-го, започатковано першу організацію, яка сьогодні перетворилась на потужний холдинг, що об’єднує 10 компаній.


Група компаній Надра надає широкий спектр послуг і рішень з розвідки та розробки родовищ нафти і газу й нетрадиційних джерел вуглеводневої сировини: від геологічної оцінки територій пошуку і розвідки родовищ до управління їхньою розробкою, від проектування та облаштування об’єктів експлуатації, оптимізації та інтенсифікації видобувних свердловин до інформаційного супроводу і консалтингу.

Група компаній Надра здійснює фінансову та інформаційну підтримку всеукраїнській громадській організації «Спілка геологів України», видає низку наукових та науково-популярних видань.

Подарунком майбутнім геологам України, тим юнакам та дівчатам, які ще не визначилась із вибором професії, став вихід з друку книжки Ростислава Фурдуя «Сонця і вітру брат» (популярно про геологів та геологію), виданої коштом Групи компаній Надра з нагоди 20-річного ювілею холдингу.

Основні святкові заходи відбувалися у робочій атмосфері. Учасники і гості 15-ї Міжнародної виставки «Нафта і газ-2011», що проходила у Київському міжнародному виставковому центрі 1–3 листопада цього року, мали змогу відвідати брифінг та конференцію Групи компаній Надра, присвячені 20-й річниці створення холдингу.

Доповідачі наголошували, що Група компаній Надра не зупиняється на досягнутому за 20-річний період. Це сучасна компанія, яка інтенсивно розвивається, здатна швидко реагувати на потреби ринку, завжди відкрита до взаємовигідної співпраці у різних сферах діяльності.

Вітаємо з ювілеєм та бажаємо і надалі залишатись зразковим підприємством, діяльність якого відповідає світовим стандартам!