Новини

Відповідно до основного напряму своєї діяльності та для досягнення глобальних цілей, включно з процесами зеленої трансформації та зеленого переходу, Спілка розміщує на цій сторінці Ваші новини, які Ви можете надіслати за адресою: office@geologists.org.ua

 
04 жовтня 2010, 14:39 Форум «Інновації та високі технології» - місток між освітою, наукою та виробництвом
З 28 вересня до 1 жовтня 2010 року у виставковому центрі «Київекспоплаза» відбувся Міжнародний форум «Інновації та високі технології», який було організовано Національною академією наук України, Державним комітетом України з питань науки, інновацій та інформатизації, Міністерством освіти та науки України, Державним агентством України з інвестицій та розвитку та ТОВ «Лабораторія маркетингових досліджень». Він став єдиним масштабним комплексним інноваційним Форумом в Україні, що поєднав ділову програму з експозиційною частиною. Журнал «Геолог України» - інформаційний спонсор заходу.


18 червня 2010, 16:36 Барселона – місце зустрічі європейських геофізиків
A New Spring for Geoscience – гасло чергової 72-ї конференції та виставки Європейської асоціації гео-вчених та інженерів (EAGE), яка відбулася з 14 по 17 червня 2010 р. в Барселоні, Іспанія. Конференція зібрала понад 5500 делегатів, на виставці (площею понад 8000 кв. м) було представлено більш ніж 300 компаній з різних країн світу. Головними спонсорами конференції були іспанські компанії gasNatural, Repsol та Cespa, а також Кувейтська нафтова компанія, ExxonMobil і Шелл. Wi-Fi та Інтернет-кафе спонсорувала компанія Weatherford. Україну представляли Спілка геологів України (UAG) та Всеукраїнська асоціація геоінформатики (AUAG).

04 червня 2010, 15:37 Міжнародний інвестиційний форум «Шахтний метан. Фінансування проектів в Україні»
3 червня 2010 року в Донецьку відбувся Міжнародний інвестиційний форум «Шахтний метан. Фінансування проектів в Україні». Основна мета форуму – сприяти фінансуванню нових інвестиційних можливостей у галузі видобутку та утилізації шахтного метану в Україні.

17 травня 2010, 09:53 Таємниці бурштину розкриває міжнародний симпозіум на Самбії
12-14 травня відбувся Міжнародний симпозіум «Видобуток і обробка бурштину на Самбії». У роботі симпозіуму взяли участь близько ста вчених з Білорусі, Німеччини, Литви, Польщі, Росії та України. Всі учасники – провідні фахівці, професіонали в галузі геології, мінералогії і палеогеографії викопних смол, біологічних включень в бурштині, художньої обробки і естетики сонячного каменю, історії бурштинового виробництва і археологічних знахідок виробів з бурштину.

12 лютого 2010, 15:25 Перемога ЗАТ «КОНЦЕРН НАДРА» у конкурсі «ТОП-ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ»-2009
Вітаємо! 11 лютого 2010 р. в Українському домі відбулась підсумкова конференція за результатами проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «ТОП-Енергоефективність»-2009. Конкурс проводився за п’ятьма номінаціями: «найкраще впровадження технологій», «найкраще виробництво обладнання», «найкращий науково-технічний прорив», «найкращий інвестиційний проект» та «найкраще висвітлення теми в ЗМІ».

[1]  «  23   24   25   26   27   28   29  »  [36]