Новини

Відповідно до основного напряму своєї діяльності та для досягнення глобальних цілей, включно з процесами зеленої трансформації та зеленого переходу, Спілка розміщує на цій сторінці Ваші новини, які Ви можете надіслати за адресою: office@geologists.org.ua

 
13 серпня 2012, 16:37 Австралія – Брісбен – конгрес: сім днів і океан вражень (відлуння 34-го Міжнародного геологічного конгресу)
Конгрес проходив 5–10 серпня 2012 року в Брісбені, столиці австралійського штату Квінсленд. В роботі наукового заходу взяли участь 6012 делегатів з 112 країн. Наукова програма включала 5181 як усні, так і стендові презентації протягом п’яти днів, 24 семінари з підвищення кваліфікації і 29 польових геологічних екскурсій Австралією та Новою Зеландією, а також іншими островами Тихоокеанського регіону. Серед вітчизняних учасників – представники Спілки геологів України.


07 серпня 2012, 11:19 Олімпіада в Томську
Для участі у VIII Всеросійській відкритій польовій олімпіаді юних геологів включення до збірної представників Рівненської обласної станції юних туристів було не випадковим. Відповідальність за підготовку юних геологів України взяли на себе заступник голови Всеукраїнської громадської організації «Спілка геологів України» Гафич Людмила Феліксівна та Голова Рівненського осередку Спілки Волненко Сергій Олександрович.

08 червня 2012, 13:30 Чому так мало панського у Королівства Данського? (нотатки з копенгагенської конференції EAGE)
4–7 червня відбулась щорічна, 74-та конференція Європейської асоціації вчених та інженерів в галузі наук про Землю (EAGE), яка проходила в столиці Данії, спільно з товариством нафтових інженерів (SPE) у виставковому центрі «Белла».

18 травня 2012, 16:27 Міжнародний науковий семінар «Від смоли хвойних до бурштину. Ідентифікація викопних смол»
17 травня 2012 р. у конференц-залі столичного Національного науково-природничого музею НАН України відбувся Міжнародний науковий семінар «Від смоли хвойних до бурштину. Ідентифікація викопних смол».

23 квітня 2012, 12:24 Наукова конференція «Такий мінливий світ мінералогії» (до 100-річчя від народження академіка Є.К.Лазаренка)
19–20 квітня 2012 р. з ініціативи науковців Геологічного музею ННПМ НАН України відбулася конференція «Такий різний світ мінералогії», присвячена 100-річчю від дня народження академіка, заслуженого діяча науки, видатного мінералога ХХ ст. Євгена Костянтиновича Лазаренка. До організації заходу долучилися також: Інститут геологічних наук НАН України, Інститут геохімії, мінералогії та рудоутворення НАН України, Київське відділення Українського мінералогічного товариства, Державний гемологічний центр України, геологічний факультет КНУ імені Тараса Шевченка, Інститут фундаментальних досліджень УНА, Всеукраїнська громадська організація «Спілка геологів України», ПП «Геологічна компанія «Геомандри», ДУ «Музей коштовного і декоративного каміння» МФУ. В роботі конференції взяли участь викладачі, виробничники, науковці з Києва, Львова, Одеси, Москви та інших міст.

[1]  «  20   21   22   23   24   25   26  »  [37]