Виставка «Нафта і Газ 2009»

< Повернутися

06 листопада 2009, 11:29

З 3 по 5 листопада в Києві відбулася міжнародна виставка нафтогазової промисловості «Нафта та Газ 2009», організаторами якої традиційно виступили НАК «Нафтогаз України» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл».


У рамках виставки відбулися семінари, конференції та презентації, у яких взяли участь представники українських та іноземних компаній. Інститут Тутковського спільно зі Спілкою геологів України презентував новий освітній проект із підвищення кваліфікації фахівців нафтогазової галузі України для міжнародного співробітництва та роботи в західних компаніях.

Мета програми – підтримати й підготувати професіоналів нового покоління. У ході її реалізації заплановано лекційні тури вчених по лінії Американської асоціації нафтових геологів (AAPG) та Європейської асоціації інженерів-геологів і геофізиків (EAGE), а також провідних українських спеціалістів для проведення окремих лекцій та цілих курсів. У програму підготовки входять як спеціальні дисципліни, так і навчання іноземним мовам на професійному рівні, ознайомлення з міжнародними стандартами, що є необхідним для роботи з іноземними компаніями.