Виставка «Енергоефективність-2009» та Міжнародна науково-практична конференція «Видобуток та використання газу-метану: залучення інвестицій»

< Повернутися

21 вересня 2009, 16:35

З 18 по 19 вересня 2009 року, у рамках виставки «Енергоефективність 2009», відбулася конференції «Видобування та використання шахтного метану: залучення інвестицій». Підготовка конференції, організаційна та фінансова підтримка здійснювалась зі сторони ЗАТ «Концерн Надра» за сприяння Всеукраїнської громадської організації «Спілка геологів України», Інституту Тутковського, інформаційної підтримки журналу «Геолог України, а також НАЕР, Мінвуглепрому та Донецької обласної держадміністрації.


Учасниками конференції було заявлено 54 доповіді. Після детального опрацювання їх редакційною колегією і відповідної підготовки ці доповіді склали збірник наукових праць, якому повністю присвячений третій номер журналу «Геолог України. Збірник вийшов друком до початку роботи конференції та видавався учасникам при конференції.

Програма Виставки містила проведення ділового форуму «Діалог влади та бізнесу» та «Ярмарку проектів».

На виставці «Енергоефективність 2009» ЗАТ «Концерн Надра» взяв активну участь, презентуючи власну технологію «Спосіб попередньої дегазації вугленосної товщі». На стенді ЗАТ «Концерн Надра» відбулась презентація технологій інтенсифікації газоприпливів на вугільних родовищах компанії «Халлібартон» (CША).