Відень. 68-ма конференція EAGE

< Повернутися

16 червня 2006, 13:17

Щорічна, 68-ма конференція Європейської Асоціації вчених та інженерів у галузі наук про Землю (EAGE) відбулася в австрійській столиці з 12 по 15 червня 2006 року. Цього разу конференція та промислова виставка були організовані спільно з конференцією EUROPEC, яка проводиться Спілкою нафтових інженерів (SPE). Спілка геологів України – активний учасник конференції!


Широка наукова програма включала пленарні виступи, усні і стендові доповіді у 56 секціях, студентський форум, науково-практичні семінари, курси підвищення кваліфікації (DISC EAGE), засідання виконавчих органів асоціації, геологічні та оглядові екскурсії. Ця конференція стала знаковою в історії EAGE за найбільшою чисельністю зареєстрованих учасників та гостей (майже 5 тисяч) і за географією представництва. Тематично конференція представляла всі розділи геофізики – від сейсморозвідки та теорії і програм обробки сейсмічних даних до дистанційної геофізики і петрофізики колекторів та інтерпретації гравіметричних і геомагнітних даних. Традиційно тут працювала секція з доповідями, що були присвячені вивченню нафтових систем, а також був окремий семінар з проблем утилізації двоокису вуглецю.

Понад 250 сервісних і нафтовидобувних компаній, організацій, геологічних агенцій з різних країн Європи та світу брали участь у промисловій виставці.