Семінар ENGIE для пов’язаних третіх сторін

< Повернутися

27 жовтня 2020, 16:17

27 жовтня 2020 року відбувся семінар «Розширення прав і можливості дівчат стати геологами завтрашнього дня» для Пов`язаних третіх сторін ENGIE Project (Encouraging Girls to Study Geosciences and Engineering) – заохочення дівчат до вивчення геологічних наук та інженерії.


Семінар для професіоналів, де обговорювались питання, пов’язані з місцем, роллю та участю жінок-геологів у професійному житті та фаховому середовищі. Семінар спрямований на розробку стратегії та впровадження заходів, які сприятимуть зростанню рівня зацікавленості дівчат та жінок у нашій професії, а також їхнім можливостям розпочати трудове життя з відповідними знаннями та навичками. Мета семінару – обмін досвідом між жінками-професіоналами для досягнення більшого розуміння гендерного впливу на трудову діяльність в галузі геології та суміжних дисциплін. До участі в семінарі запрошені фахівчині, що працюють у галузі геологічних наук в академічних колах, викладачі закладів вищої освіти, представники комерційних компаній, громадських організацій.

Жодне онлайн спілкування не замінить теплої і затишної, але робочої атмосфери "живого" діалогу! Дякую ENGIE Project за цікаві методичні розробки та надані матеріали. Низький уклін вам, вельмишановні жінки-геологи! Ви – неперевершені!