Річний звіт про стан виконання реформ Україною у секторах енергетики та довкілля та визначення пріоритетівна 2019 рік

< Повернутися

19 квітня 2019, 15:29

Презентація річного звіту про стан виконання реформ Україною у секторах енергетики та довкілля та визначення пріоритетів на 2019 рік.


Експерти розповідатимуть про досягнення і проблеми з наступних тем: газ, електроенергетика, нергоефективність, бізнес-клімат в енергетиці, нафта та навколишнє середовище. Учасники: Світлана Голікова, незалежний експерт, голова компанії «ТрансЕнергоКонсалтинг», Роман Ніцович, керівник проектів та програм «ДІКСІ ГРУП», Геннадій Рябцев, незалежний експерт, Наталія Андрусевич, ключовий експерт ресурсно-аналітичного центру «Суспільство і довкілля», Тетяна Бойко, координатор програм громадянської мережі «ОПОРА», Олександра Гуменюк, експерт асоціації «Європейсько-Українське агентство»

Регулярний моніторинг імплементації Україною Угоди про асоціацію з ЄС у цих секторах здійснюють 6 робочих груп у межах проекту «Збільшення впливу громадянського суспільства у моніторингу та політичному діалозі щодо реформ в енергетиці та суміжних секторах відповідно до імплементації Угоди про асоціацію». Проект фінансують Європейський Союз та Міжнародний фонд «Відродження». Розсилка створена в рамках проекту «Збільшення впливу громадянського суспільства у моніторингу та політичному діалозі щодо реформ в енергетиці та суміжних секторах відповідно до імплементації Угоди про асоціацію», що фінансується Європейським Союзом. За зміст повідомлення повну відповідальність несе ГО «Діксі Груп» спільно з громадянською мережею «ОПОРА», всеукраїнською громадською організацією «Енергетична Асоціація України», ресурсно-аналітичним центром «Суспільство і довкілля» та асоціацією «Європейсько-Українське агентство». Зміст не є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу. Головний висновок - реформи за всіма напрямами зменшили темп. Необхідно його нарощувати у 2019 р.