Побачення з Угорщиною

< Повернутися

02 березня 2009, 14:27

В лютому 2009 року делегація ЗАТ «Концерн Надра» взяла участь у презентації бездротового польового сейсмічного обладнання Ascend Ultra G5, яку проводили компанії AscendGeo (США) та Acoustic Geophysical Services (Угорщина – США). Презентація проходила в невеликому місті Дюла (Gyula).


Сейсмічні спостереження 3D виконувались на площі Локошхаза одночасно сейсмічною станцією Sercel-428 та бездротовою системою Ascend Ultra G5. Крім співробітників компаній AscendGeo і Acoustic Geophysical Services, на презентації були присутні також представники компанії Eni (Італія), Geofizyka ToruЅ (Польща) та норвезького філіалу компанії WesternGeco.

Після демонстрації польового обладнання була проведена презентація обробки даних, одержаних апаратурою Ascend Ultra G5, в стаціонарному обчислювальному центрі в Будапешті за допомогою системи Vista. Після попередньої обробки польовим обчислювальним центром (зчитування та сортування сейсмограм) обробка даних, одержаних бездротовою апаратурою, на стаціонарному обладнанні фактично не відрізняється від звичайної.