Форум «Інновації та високі технології» - місток між освітою, наукою та виробництвом

< Повернутися

04 жовтня 2010, 14:39

З 28 вересня до 1 жовтня 2010 року у виставковому центрі «Київекспоплаза» відбувся Міжнародний форум «Інновації та високі технології», який було організовано Національною академією наук України, Державним комітетом України з питань науки, інновацій та інформатизації, Міністерством освіти та науки України, Державним агентством України з інвестицій та розвитку та ТОВ «Лабораторія маркетингових досліджень». Він став єдиним масштабним комплексним інноваційним Форумом в Україні, що поєднав ділову програму з експозиційною частиною. Журнал «Геолог України» - інформаційний спонсор заходу.


Експозицію «Інноваційні проекти в Україні» організовано та представлено державними структурами України – НАНУ надала 23 інноваційних проекти за такими тематичними напрямами: наукоємнісне приладобудування, автоматизація процесів, захист довкілля, медицина, фармацевтика, нанотехнології, енергозбереження, альтернативна енергетика, безпека та оборона держави.

На Форумі спеціалістам було запропоновано широку наукову та ділову програми. Особливу зацікавленість викликала вже традиційна, Науково-практична конференція Національної академії наук України «Нові розробки наукового обладнання провідних приладобудівних компаній. Розвиток центрів колективного користування НАН України».