Discovery Drilling Equipment презентували нову бурову установку

< Повернутися

28 вересня 2012, 09:51

27 вересня 2012 року міжнародна бурова компанія Discovery Drilling Equipment презентувала в м. Стрий Львівської області мобільну бурову установку СА700D-V-W 125T.


Міжнародна компанія Discovery drilling equipment розробляє та виготовляє різні види сучасних бурових установок для нафтогазових компаній. Широкі технічні можливості з конструювання, оригінальні інженерно-технічні розробки, якісне виробництво, збірка та монтаж продукції, чітка організація постачання, оперативне управління проектами, навчання персоналу замовника у власному центрі підвищення кваліфікації, післяпродажне обслуговування установки чи обладнання – усе це вже встигли оцінити клієнти компанії.

Разом з буровою установкою замовникові надається повний пакет технічної документації та інструкцій з експлуатації, сертифікати якості, гарантійні формуляри, поліси страхування відповідальності за якість продукції, що випускається, та ін.

Управління поставками є одним із найважливіших видів діяльності компанії. Використовується унікальна база даних джерел матеріалів та комплектуючих в усіх країнах світу, що дозволяє запропонувати замовнику найкращий товар за прийнятними цінами. Компанія Discovery робить особливий акцент на виробництві повнокомплектних бурових установок, які можуть експлуатуватися у різних кліматичних умовах – від Близького Сходу (Оман), Північної Африки (Нігерія), Південної Америки (Болівія), Середньої Азії (Туркменістан) та Європи (Англія та Польща) і аж до Півночі Росії. Морська платформа вантажопідйомністю 1000 т, яку збирали в Індонезії на замовлення США, працює наразі в Атлантичному океані.