5-й Міжнародний форум комплексного лабораторного забезпечення LabComplEX-2012: актуальні питання лабораторної індустрії

< Повернутися

01 жовтня 2012, 15:27

25–27 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» пройшов 5-й ювілейний Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій».


Науковий журнал СГУ «Геолог України» та ВНЗ «Інститут Тутковського» в рамках спеціалізованої виставки презентували на форумі основні напрями діяльності, орієнтовані на згуртування геологів-науковців та практиків.

Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій» поки що єдиний масштабний захід на території України, який охоплює всі аспекти комплексного облаштування лабораторій для проведення наукових досліджень та лабораторного аналізу в галузях вітчизняної промисловості. Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій» надає експертам лабораторної індустрії професійний майданчик для обміну досвідом. Слід зазначити, що організатори заходу ставлять собі за мету стимулювати розвиток і модернізацію державних і приватних лабораторій та сприяти економічному розвитку індустрії сьогодні.

Національна академія наук України, один із організаторів спеціалізованого форуму, майже кожного року проводить науково-практичні заходи, які стосуються сфер її діяльності. Цього року НАНУ провела 3-тю науково-практичну конференцію «Новітні розробки наукового обладнання провідних приладобудівних компаній. Розвиток центрів колективного користування приладами НАН України», присвячену пошуку сучасних технологічних рішень для проведення досліджень у різноманітних наукових сферах.